Perry, caracteritzat com un dels protagonistes de la quarta entrega de "Pirates del Carib"
Perry, caracteritzat com un dels protagonistes de la quarta entrega de "Pirates del Carib" (Walt Disney Pictures)

Mor l'actor de "Pirates del Carib" Tamayo Perry atacat per un tauró a Hawaii

Treballava com a socorrista professional i era un amant del surf reconegut arreu del món

RedaccióActualitzat

L'actor, socorrista i surfista Tamayo Perry, de 49 anys, va morir aquest diumenge a la tarda després de ser atacat per un tauró a l'illa d'Oahu, a Hawaii. Els serveis d'emergència de Honolulu van rebre un avís després de l'atac, però no van poder salvar-li la vida.

Segons expliquen les autoritats, Perry hauria coincidit fatalment amb el tauró a l'illot de Goat. L'agència de Seguretat Oceànica de Honolulu, així com dotacions policials, de bombers i mèdiques es van desplaçar a la platja de Mlaekahana, situada a la costa nord d'Oahu, després de rebre un avís que indicava que un home havia estat mossegat per un tauró.

Els socorristes van aconseguir arrossegar Perry amb una moto aquàtica fins a la costa, on els sanitaris van confirmar-ne la mort a causa de les ferides que li va causar el tauró.

El vessant artístic de Perry va arribar a la màxima popularitat en aparèixer a la quarta entrega de la nissaga "Pirates del Carib". I aprofitant les seves habilitats, també va aparèixer, entre altres, a les sèries "Lost" i "Hawaii 5.0", així com en un anunci de Coca-cola.

Nascut a Hawaii, Perry treballava com a socorrista professional en una de les platges de Honolulu i havia participat en diverses competicions, en què havia aconseguit victòries importants i s'havia guanyat el reconeixement entre surfistes d'arreu del món.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S Kai Li (@dr_kai_li)

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut