L'N-2 al terme de Vilamalla, a tocar del punt on s'ha produït l'accident
L'N-2 al terme de Vilamalla, a tocar del punt on s'ha produït l'accident (Gemma Tubert)

Mor la passatgera de la motocicleta accidentada a l'N-2 a Vilamalla

El Sistema d'Emergències Mèdiques va traslladar la dona en estat greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir al cap d'unes hores

RedaccióActualitzat

La passatgera de la motocicleta que va patir un accident amb un camió a l'N-2 a Vilamalla va morir aquest dijous a la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident sobre tres quarts de deu de la nit d'aquest dimecres, al punt quilomètric 750 de l'N-2. Arran de la incidència, van activar-se vuit patrulles policials, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM.

La policia va informar que va haver-hi una col·lisió per fregament entre una motocicleta amb dos ocupants i un camió que circulava en sentit contrari, tot i que encara s'estan investigant les circumstàncies del sinistre.

Com a conseqüència de l'accident, el conductor de la moto va morir i l'altra ocupant, una dona, va acabar ferida greu. El Sistema d'Emergències Mèdiques la va traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir al cap d'unes hores.

Amb aquestes dues víctimes, són 61 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals.

Anar al contingut