L'accident ha obligat a tallar la circulació en tots dos sentits de la marxa
L'accident ha obligat a tallar la circulació en tots dos sentits de la marxa

Mor la conductora d'un turisme després de xocar amb un camió a Ulldecona

L'altra passatgera del turisme i el conductor del camió han resultat ferits en l'accident, que ha passat a la carretera T-3311

RedaccióActualitzat

Una dona ha mort aquest dimarts a conseqüència d'una topada frontal entre el turisme que conduïa i un camió a la carretera T-3311, al terme municipal d'Ulldecona.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'accident s'ha produït poc abans de les cinc de la tarda al punt quilomètric 11 de la via. Com a conseqüència del xoc, ha resultat ferida una altra passatgera del turisme, que es troba en estat crític. El conductor del camió també es troba ferit de gravetat.

L'accident ha obligat a tallar la circulació de la via en tots dos sentits de la marxa. Quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies del SEM han acudit al lloc dels fets.

 


94 morts en accidents de trànsit aquest 2020

Amb aquesta víctima, són 94 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2020 a la xarxa interurbana de Catalunya.

En un any marcat per les restriccions de mobilitat a causa de la pandèmia, la xifra de víctimes mortals ha baixat respecte a les 159 persones que van morir a Catalunya l'any 2019.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut