Els protagonistes de "Friends", en la careta d'inici de la sèrie
Els protagonistes de "Friends", en la careta d'inici de la sèrie

Mor la compositora de la cançó de "Friends", Allee Willis

També va ser coautora d'èxits com "Boogie Wonderland" o "September", del grup "Earth, Wind & Fire" i va guanyar un Grammy per la banda sonora de "The cop of Beverly Hills"

RedaccióActualitzat

La compositora nord-americana Allee Willis, coneguda com a autora de la cançó de la sèrie "Friends", ha mort als 72 anys. Ho va anunciar aquest dimecres la seva parella Prudence Fenton.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rest In Boogie Wonderland Nov 10,1947-December 24, 2019

A post shared by Prudence Fenton (@prufencef) on

 

Fenton s'acomiadava fent referència a un altre dels seus èxits, "Boogie Wonderland" la cançó del grup "Earth, Wind & Fire" que la seva parella havia coescrit a finals dels anys 70.

 

Allee Willis també va estar al darrere d'un altre gran èxit de la banda de funk, "September", llançat el 1978.

 

Originària de Detroit, va marcar una generació sencera amb "I'll be there for you", la cançó dels crèdits de la popular sèrie de televisió "Friends", interpretada per The Rembrandts .

 

Willis també va escriure la banda sonora de la pel·lícula "The cop of Beverly Hills", que el 1985 li va fer guanyar un Grammy, recompensa de la indústria musical nord-americana.

Segons ha explicat el seu agent al New York Times, Willis va morir dimarts d'un atac de cor. S'han recordat les declaracions que va fer en una entrevista l'any passat: 

"Algunes de les meves cançons es mantindran per sempre i n'estic molt contenta"

 

El 2018 va entrar a formar part del Saló de la Fama dels compositors.

ARXIVAT A:
MúsicaObituari
Anar al contingut