Jaume Marsé
Jaume Marsé

Mor Jaume Marsé, l'últim convidat d'Albert Om a "El convidat"

Marsé va treballar com a periodista en mitjans com "El Correo Catalán", "TeleExprés" o el "Diari de Barcelona"

RedaccióActualitzat

Jaume Marsé, l'última persona que va acollir a Albert Om en el programa "El convidat" de TV3, ha mort la matinada d'aquest dimecres als 66 anys.

Marsé, que va treballar com a periodista en mitjans com "El Correo Catalán", "TeleExprés" o "Diari de Barcelona" durant la dècada dels 70, va perdre la feina, la parella i la casa a causa de l'alcoholisme i va acabar vivint al carrer. Els últims anys vivia en una habitació de la residència Fabra i Puig de la Fundació Arrels, on també col·laborava ajudant a sensibilitzar la gent jove.

Albert Om, després de cinc temporades entrevistant personalitats importants, va dedicar el seu últim programa a una persona que havia viscut al carrer. Marsé va explicar com era la vida d'un sensesostre:

"Un cartró de vi, si estàs al carrer, primer et treu el fred, després et treu la sensació de gana i després et fa que no pensis què punyetes hi fas tu al carrer si tu has sigut jove i has tingut una família que viu molt bé, una dona, fills, has treballat bé, t'has guanyat la vida bé... No ho penses mai que pots acabar al carrer. Això és allò de "a mi no em tocarà mai, això és cosa dels altres."

La Fundació Arrels, amb qui col·laborava Marsé, ha fet una piulada recordant-lo:

Anar al contingut