Estats Units

Mor Glenn Frey, guitarrista i fundador d'Eagles

Mor Glenn Frey, guitarrista i fundador de la llegendària banda de rock californiana Eagles. Tenia 67 anys i ha mort a Nova York per complicacions dels diversos problemes de salut que tenia. La banda, creada en la dècada dels 70, va ser una de les que més discos va vendre de tots els temps, amb clàssics com "Hotel California".

RedaccióActualitzat

Ha mort Glenn Frey, un dels fundadors i una de les ànimes del llegendari grup de rock californià Eagles. Frey, que era guitarrista de la mítica banda, ha mort a Nova York als 67 anys, després de complicacions d'una pneumònia i altres problemes de salut que arrossegava, segons ha informat la banda en un comunicat.

Eagles van ser una de les bandes més importants de rock, amb les arrels posades també en la música country. El seu gran èxit va ser "Hotel California", que és un dels vint discos més venuts de la història als Estats Units, més de 120 milions de còpies.

Nascut a Detroit, Frey es va incorporar a Eagles en la dècada dels 70, juntament amb Don Henley, Bernie Leadon i Randy Meisner.  A més de guitarrista, també va ser vocalista d'alguns dels clàssics del grup com  "Tequila sunrise" o "Take it easy".

Frey va deixar la banda als 80 per iniciar una carrera en solitari, d'on sortirien èxits com "The heat is on". El grup es va tornar a ajuntar l'any 1994.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut