George Pérez, durant una convenció de còmics al Canadà el 2012
George Pérez, durant una convenció de còmics al Canadà el 2012 (Creative Commons/5of7/CC-BY-SA-2.0)

Mor George Pérez, considerat per molts el millor dibuixant d'"Avengers"

El 2003 va publicar el mític crossover de Marvel i DC, on apareixien junts els superherois de les dues editorials

Actualitzat

El món del còmic torna a estar de dol. El dibuixant nord-americà George Pérez, una figura dels còmics de superherois de Marvel i DC, ha mort als 67 anys d'un càncer de pàncrees. La mort de Pérez arriba després que dissabte passat també s'anunciés la mort de Neal Adams, un altre dels grans dibuixants de les franquícies de superherois de Marvel i DC.

La notícia l'ha donada una amiga de l'artista, Constance Eza, que ha explicat que Pérez va morir a casa acompanyat de la seva dona i els seus familiars.


George Pérez va començar a treballar a Marvel a la dècada dels 70, dedicat especialment  a les sagues d'"Avengers" i "Els 4 fantàstics". Anys després va passar a formar part de l'equip de l'editorial rival, DC, on va agafar el relleu de Dick Dillin com a dibuixant de "La lliga de la justícia".

En la seva etapa a DC també es va encarregar de renovar "Wonder Woman", tornant el personatge a les seves arrels de la mitologia grega.

La 'Wonder Woman' de George Pérez
La "Wonder Woman" de George Pérez (DC Comics)

A principis dels 90, Pérez va tornar a Marvel, on es va encarregar de projectes com "The Infinity Gauntlet", "L'increible Hulk: futur imperfecte" o la nova versió d'"Avengers", "Heroes Return".

El 2003 va fer realitat un dels seus somnis, dibuixant un crossover que barrejava els superherois de Marvel, els "Avengers" amb els de "La Lliga de la Justícia" de DC. Un treball que va ser reeditat a principis d'any, com a tribut a l'artista, que el 2019 va anunciar que es retirava per problemes de salut.

Els superherois de Marvel i DC en el mític còmic de George Pérez
Els superherois de Marvel i DC en el mític còmic de George Pérez((Marvel/DC Comics))

 

 

ARXIVAT A:
Còmic
Anar al contingut