Fermí Reixach va treballar sovint fent televisió i cinema
Reixach havia participat en nombroses produccions de TV3, com Olor de Colònia, La Riera i El cor de la ciutat (ACN)

Mor Fermí Reixach, actor i fundador de Comediants i del Teatre Lliure

Havia participat en diverses produccions de TV3, com "El cor de la ciutat" i "La Riera"

RedaccióActualitzat

Ha mort l'actor Fermí Reixach als 77 anys. Amb formació teatral, també va treballar sovint fent televisió i cinema. Nascut a Lloret de Mar, va formar part, a la dècada dels anys 70, dels equips fundadors de la companyia Comediants i del col·lectiu del Teatre Lliure. El teatre ha expressat el seu condol a les xarxes socials.

En una trajectòria de cinc dècades, Reixach va protagonitzar més d'una trentena de muntatges teatrals i va intervenir en una vintena de produccions per a la televisió. També va ser membre d'honor de l'Acadèmia de Cinema Català.

Reixach havia participat en nombroses produccions de TV3, com "Olor de Colònia", "La Riera" i "El cor de la ciutat".

 

Al teatre, de Shakespeare a Txékhov

Format en interpretació al centre Estudis Nous de Teatre de Barcelona i a l'Institut del Teatre, alguns dels seus muntatges teatrals més destacats van ser "Titus Andronicus", de William Shakespeare; "Les tres germanes", d'Anton Txékhov; "El rei Lear", de William Shakespeare, o "Don Juan Tenorio", de José Zorrilla.

La seva estrena cinematogràfica va arribar el 1979 amb "La campanada", de Jaime Camino, un debut al qual van seguir una vintena de pel·lícules, entre les quals "El perfum", "Els hereus de la terra", "Buga Buga" o "Estiu 1993". Reixach va treballar a les ordres de directors com Bigas Luna, Jaume Balagueró, Antonio Chavarrías o Jordi Grau.

 

ARXIVAT A:
TelevisióCinemaTeatre
Anar al contingut