El youtuber havia donat les gràcies en repetides vegades pel suport rebut (@thick44)

Mor el youtuber Thick44 del canal Neebs Gaming als 47 anys

El creador de la websèrie "Battlefield Friends" tenia un càncer des de feia dos anys

RedaccióActualitzat

Ha mort als 47 anys el youtuber Tony Schnur, més conegut com a "Thick44", per un tumor cerebral. Va ser un dels creadors de la websèrie "Battlefield Friends", basada en el videojoc amb el mateix nom, del canal Neebs Gaming, amb més de dos milions de subscriptors.

Els fans sabien que Thick44 rebia un tractament per al tumor que li van diagnosticar fa dos anys, però les notícies que s'anaven coneixent sobre el seu procés de recuperació han fet que la mort del youtuber hagi agafat per sorpresa els fans


En una publicació a Instagram, Thick44 donava les gràcies per tot el suport que havia rebut i afirmava que després de la primera operació se sentia "preparat per jugar de nou":

 

Però l'estiu del 2022 Tony Schnur passava per una altra intervenció quirúrgica per retirar teixit cancerigen del cervell. I pocs mesos després el canal va informar els fans que el càncer havia tornat i que Tony hauria de rebre radioteràpia i una altra cirurgia. Des del canal es va demanar als seguidors que enviessin "energia positiva" al youtuber. 

Una de les últimes vegades que es va poder sentir Tony Schnur va ser en el Neebs Gaming Live Show 2023, a principis de febrer. La participació del youtuber, per telèfon, va ser molt aplaudida i les seves bromes durant l'esdeveniment van fer que els seus seguidors tinguessin l'esperança que aviat es recuperaria, malgrat que en algun moment li va costar parlar. 


Conegut com a "Human Man Warrior"

Tony Schnur era actor, productor i músic i també jugava a videojocs. Conegut com a "Human Man Warrior", compartia la jugada amb els seguidors. En aquest vídeo es poden veure alguns dels seus millors moments jugant:

ARXIVAT A:
CàncerObituariVideojocs
Anar al contingut