Mor el treballador de l'Ajuntament de Barcelona apunyalat prop de la plaça Sant Jaume
Façana de l'Ajuntament de Barcelona (ACN)

Mor el treballador de l'Ajuntament de Barcelona apunyalat prop de la plaça Sant Jaume

L'atac amb arma blanca va passar quan el detingut va intentar robar amb violència i intimidació a la víctima

RedaccióActualitzat

El treballador de l'Ajuntament de Barcelona que va ser apunyalat dilluns a la tarda pels volts de la plaça Sant Jaume ha mort a l'Hospital Clínic, segons ha confirmat la seva parella. David Caminada tenia 50 anys i era periodista del Departament de Comunicació del consistori.

Estava ingressat a l'UCI cardíaca del Clínic des que van passar els fets, pels volts de les quatre de la tarda.

Segons va informar l'Ajuntament, l'atac amb arma blanca va passar quan el detingut va intentar robar amb violència i intimidació a la víctima.

La Guàrdia Urbana va detenir al mateix lloc el presumpte agressor en una ràpida actuació en què també van intervenir companys de feina de la víctima, que van reduir l'agressor. De fet, en el mateix succés hi va haver un segon apunyalat, que va resultar ferit lleu.
   

S'investiga la relació amb dues morts més

La policia investiga si la mort d'un home i una dona a Ciutat Vella, aquella mateixa tarda, està vinculada amb aquests fets. I és que el detingut portava a sobre documentació d'una dona que va caure al vestíbul des d'un dels pisos d'un edifici de l'Arc de Sant Vicenç i va morir tot just uns minuts abans.

Segons va assegurar aquest dimarts el tinent d'alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, "tot fa sospitar que aquests fets estan lligats".

L'altra mort que hi podria estar relacionada és la d'un home que va aparèixer mort amb signes de violència en un habitatge, al número 9 del carrer Portal, també a Ciutat Vella, on hi havia hagut un incendi. En apagar el foc, poc després de les tres de la tarda, els Bombers de Barcelona van localitzar el cadàver.
       
En total es tracta, doncs, de tres incidents: el primer, cronològicament, és el de l'incendi amb l'aparició del cadàver; el segon és el de la dona que cau a l'Arc de Sant Vicenç, i el tercer és l'apunyalament del treballador del consistori.

La Comissió de Presidència que s'estava celebrant a l'Ajuntament de Barcelona aquest matí ha quedat suspesa quan s'ha conegut la mort del treballador.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut