Mor el raper Coolio, autor de "Gangsta's Paradise", als 59 anys

El tema central de la pel·lícula "Ments perilloses" el va fer famós a nivell internacional i li va fer guanyar un Grammy

Actualitzat

El raper nord-americà Coolio ha mort aquesta matinada als 59 anys. El músic es va fer mundialment conegut gràcies a la cançó "Gangsta's Paradise", que el va fer guanyar un Grammy a la millor cançó l'any 1995.

L'han trobat inconscient al bany de la casa d'un amic, a Los Angeles i després l'han traslladat a un hospital, on ha mort.

Coolio era conegut a l'escena del rap dels Estats Units des dels anys 80, però es va fer internacionalment famós l'any 1995 a partir de la pel·lícula "Ments perilloses".

"Gangsta's Paradise" era el tema central de la banda sonora de la pel·lícula "Ments perilloses", on l'actriu Michelle Pfeiffer interpretava una "marine" retirada que feia de professora en una escola de secundària amb majoria d'estudiants afroamericans i hispans.

La cançó es va convertir en un himne generacional i compta amb més de mil milions de reproduccions a Spotify. De fet, ha arribat a estar entre les 10 cançons més escoltades d'aquesta plataforma.


A més d'aquest èxit, Coolio també va triomfar amb temes com "See you when you get there" o "Fantastic voyage".

La mort l'ha confirmat el seu representant a través del canal digital TMZ.

Segons la seva versió, Coolio era a casa d'uns amics a Los Angeles, se n'ha anat al lavabo i no ha tornat. Quan han notat la seva absència, hi han anat i se l'han trobat estès a terra.

Tot i que no hi ha una causa oficial de la mort, el seu representant ha parlat d'un atac de cor perquè assegura que no hi havia rastres de droga al bany.

ARXIVAT A:
Estats UnitsObituariCinemaMúsica
Anar al contingut