Hospital del Mar de Barcelona
Hospital del Mar de Barcelona
Barcelona

Mor el noi que va ser tirotejat al Poblenou per un home que va fugir en patinet

Els fets van passar la nit de divendres passat, i el noi, ferit greu, va ser traslladat a l'Hospital del Mar de Barcelona

RedaccióActualitzat

El noi de 20 anys que la nit de divendres passat va quedar ferit greu després de ser tirotejat enmig del carrer al Poblenou de Barcelona ha mort al centre hospitalari on estava ingressat.

Segons han informat fonts policials, l'home va ingressar en estat greu a l'Hospital del Mar de Barcelona després de rebre diversos trets per part d'una persona que duia gorra i va fugir després del tiroteig en un patinet. Els fets van passar al carrer Fernando Poo de la capital catalana.

Quatre hores després d'aquest succés, un altre home va quedar ferit greu a la carretera de Collblanc, al municipi de l'Hospitalet de Llobregat, quan va ser tirotejat per una persona que se li va acostar de manera sobtada.

 

 

L'home ferit va ser traslladat a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, i no es tem per la seva vida.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per identificar els autors dels trets i determinar si tots dos successos tenen relació entre ells, ja que les circumstàncies dels atacs van ser molt similars i van passar amb poques hores de diferència.

Abans d'aquests dos tirotejos, fa uns dies ja n'hi va haver un altre a Barcelona. Va passar en una perruqueria al barri de Sarrià. El marit de la propietària del local va morir tirotejat per un home encaputxat que va fugir.

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut