L'agència on treballava, Soul Artist Management, ha comunicat la seva defunció (Instagram/Jeremy Ruehlemann)

Mor el model Jeremy Ruehlemann als 27 anys per causes desconegudes

El model havia treballat amb Superdry, Ralph Lauren o Tommy Hilfiger, i el dissenyador Christian Siriano el considerava una de les seves muses

Andrea Vargas TorrentóActualitzat

El model Jeremy Ruehlemann ha mort als 27 anys per causes encara desconegudes. El model, que vivia a Nova York, als Estats Units, havia treballat amb marques com Tommy Hilfiger, Superdry, Ralph Lauren o Perry Ellis, i havia aparegut en passarel·les d'arreu del món i també a la revista masculina GQ.

Ha estat l'agent de Ruehlemann, de Soul Artist Management, qui ha comunicat la seva mort per xarxes.

"Amb molta tristesa i amb el cor apesarat, us comunico que Jeremy Ruehlemann ha mort. Jeremy era autènticament ell mateix. La sal de la terra. (...) Quan li parlaves, escoltava amb els ulls i les orelles. Realment, va ser i sempre serà únic. Jeremy, et trobarem a faltar."

Jeremy Ruehlemann havia col·laborat sovint amb el dissenyador Christian Siriano, que el considerava una font d'inspiració i una de les seves muses.

 

La parella del model, Mary Brian Clarke, també li ha dedicat unes paraules a les xarxes: "M'has donat amor incondicional i estic eternament agraïda. No sabia el que era estimar a un nivell tan extraordinari fins que et vaig conèixer."

ARXIVAT A:
Estats UnitsModa
Anar al contingut