Diversos efectius del SEM, inclòs l'helicòpter medicalitzat, s'han desplaçat a la platja dels Capellans de Salou
Diversos efectius del SEM, inclòs l'helicòpter medicalitzat, s'han desplaçat a la platja dels Capellans de Salou

Mor el menor que estava en estat crític després d'ofegar-se a la platja de Salou

El pare del noi i un altre home van morir ahir en el mateix incident

RedactorActualitzat

El noi de 15 anys que es va ofegar ahir a la platja dels Capellans ha mort aquesta matinada, segons ha informat l'Ajuntament de Salou.

El menor va ser rescatat ahir en estat crític i estava ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El pare del noi, de 46 anys, i un altre home de 60 van morir a la mateixa platja. Els socorristes van poder treure les tres persones de l'aigua, però tot i els intents de reanimació, tant per part dels socorristes com del Sistema d'Emergències Mèdiques, no van poder fer res per salvar la vida dels dos adults.

El 112 va rebre l'avís cap a dos quarts de quatre de la tarda, quan els socorristes de la platja van veure un grup de banyistes amb problemes dins l'aigua, a la zona de les roques. El SEM va desplaçar a la platja dels Capellans sis unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat.

Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa una investigació per aclarir els fets i s'han fet càrrec de les diligències.


20 persones ofegades aquest estiu

Ja són 20 les persones que han mort ofegades a la platja aquest estiu; cinc més es van ofegar abans de la campanya de platges, quan encara no hi ha socorristes.

L'any passat van perdre la vida a les platges 21 persones, una xifra semblant a la d'anys anteriors. La majoria tenien més de 60 anys i, en molts casos, la platja estava vigilada i onejava la bandera verda. Altres accidents, però, han tingut lloc quan han empitjorat les condicions meterològiques, com el cas de Salou, en què es feia el canvi de bandera groga a vermella.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut