Mor el líder de Jarabe de Palo, Pau Donés, als 53 anys

Artista vitalista i molt empàtic, va crear cançons icòniques com "La flaca" o "Depende"

Actualitzat

El cantant Pau Donés, fundador i ànima del grup Jarabe de Palo, ha mort als 53 anys, a conseqüència dels càncer que li van diagnosticar l'agost del 2015. Així ho ha confirmat la família al compte d'Intagram. 

El creador d'himnes del pop llatí com "La flaca" o "Depende" just acabava de publicar el seu àlbum de comiat, "Tragas o escupes". La sortida d'aquest disc, previst per al setembre, es va accelerar quan el seu estat de salut va empitjorar.

 

 

El més d'abril passat, Pau Donés, després de més d'un any retirat amb "un adeu, però un fins aviat", va anunciar que tornava al món de la música. El cantautor va fer pública la seva decisió a través de les xarxes socials amb una una cançó nova, en ple confinament. Es diu "Vuelvo" i la va gravar al balcó de casa seva.

 

Al maig, el líder de Jarabe de Palo va presentar "Eso que tú mes das", l'última cançó del disc nou, "Tragas o escupes".

Aleshores, Pau Donés va assegurar que aquest tema era la manera que tenia "d'agrair la generositat que heu demostrat amb mi, i que sempre ha estat molta més de la que realment m'he merescut". Ho va dir en un comunicat fet públic per la seva discogràfica.

 

 

 

Les reaccions per la mort de Donés no s'han fet esperar:

ARXIVAT A:
Pau Donés
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut