Juice Wrld en els premis Billboard (Steve Marcus/Reuters)
Juice Wrld en els premis Billboard (Steve Marcus/Reuters)

Mor el jove raper Juice Wrld als 21 anys a l'aeroport de Chicago

Juice Wrld era una de les estrelles emergents del món del rap i ja havia aconseguit èxits amb la cançó "Lucid Dreams"

RedaccióActualitzat

Jarad Anthony Higgins, conegut amb el nom artístic de Juice Wrld, ha mort aquest diumenge per un atac a l'aeroport de Midway, a Chicago. Juice Wrld, de 21 anys, era una de les estrelles emergents del món del rap.

Segons ha informat la policia de Chigaco, el jove raper ha tingut un atac quan era a l'aeroport i ha caigut a terra. Eren les dues de la matinada i Juice Wrld acabava de baixar del seu avió privat.

Quan han arribat els equips d'emergència, encara era viu, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Les autoritats no han donat detalls sobre la mena d'atac que ha tingut el cantant, i caldrà esperar l'autòpsia per saber la causa de la mort.

Nascut a Chicago el 1998, Juice Wrld s'estava fent un lloc al món del rap, i ja havia aconseguit èxits amb cançons com "Lucid Dreams" i "All Girls Are the Same".

 

 

 

El raper, que va fer 21 anys el 2 de desembre, va rebre el premi a millor artista novell als Billboard Music Awards, la llista dels  discos més venuts als Estats Units, del maig del 2019.

Juice era un dels cinc artistes més escoltats a Spotify als Estats Units. Els seus videoclips a YouTube acumulen més de 600 milions de visites.

El raper es va treballar la fama des de la plataforma SoundClod, on va començar a pujar cançons l'any 2015, quan tenia 16 anys i anava a l'institut. Una de les cançons que hi va pujar va ser "All Girls Are The Same". El tema va cridar l'atenció de la mítica discogràfica de hip-hop Interscope Records, que li va oferir un contracte de tres milions de dòlars quan tenia 19 anys.

ARXIVAT A:
ObituariMúsica
Anar al contingut