Moren un motorista a Viladecans i la conductora d'un turisme a Tordera
Punt quilomètric 51 de la C-32 (Google)

Moren un motorista a Viladecans i la conductora d'un turisme a Tordera

Amb aquestes dues víctimes, ja són 47 persones mortes en accident de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya el 2021

RedaccióActualitzat

El conductor d'una motocicleta ha mort aquesta matinada a Viladecans, al Baix Llobregat, en sortir de la via per on circulava per causes que es desconeixen i s'estan investigant. 

Unes hores més tard ha perdut la vida una dona de 32 anys, veïna de Sant Hilari Sacalm, a la Selva, també a causa d'una sortida de la via. 

L'home circulava per la C-32 en sentit Sant Boi. L'accident ha passat al punt quilomètric 51. 

La dona circulava pel punt quilomètric 685 de la N-2, a Tordera, al Maresme, en sentit nord.

 

La N-2 al seu pas per Tordera (Google)


Aquest accident ha obligat a donar pas alternatiu als vehicles que circulaven per la N-2 durant un parell d'hores, i ha causat retencions de fins a 5 quilòmetres.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del primer sinistre passats dos quarts de dues de la matinada; del segon, gairebé a les set del matí, segons ha explicat el Servei Català de Trànsit.

En tots dos casos s'han activat patrulles policials, dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquests dos accidents ja han mort 47 persones en accidents de trànsit a la xarxa de carreteres de Catalunya, el 2021.

Es dona la circumstància que aquesta nit de dijous a divendres han mort tres persones en accidents de trànsit: abans de la mitjanit ha mort una altra dona, de 43 anys, a Abrera, al Baix Llobregat, en el xoc frontal contra un vehicle que ha envaït el seu carril de circulació.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut