Sant Joan Despí

Mor el conductor d'un vehicle que anava en sentit contrari per la B-23 i ha provocat un accident múltiple a Sant Joan Despí

Un mort i dos ferits és el balanç de l'accident de trànsit que s'ha produït aquesta matinada a la B-23. El sinistre l'ha provocat un vehicle que ha circulat en sentit contrari després d'incorporar-se a l'autopista cap a Barcelona per una de les sortides. Després de fer gairebé un quilòmetre ha topat amb un primer cotxe, i poc després ha xocat amb un segon vehicle. Al conductor que ha provocat l'accident l'han traslladat molt greu a l'Hospital de Bellvitge, on ha mort a mig matí. Dues persones més n'han resultat ferides.

Actualitzat
Héctor R.C., de 26 anys i veí de Rubí, ha mort a l'hospital de Bellvitge hores després de circular durant gairebé un quilòmetre en direcció contrària per la B-23 cap a Barcelona i topar amb dos vehicles més. Els conductors d'aquests turismes, Wilson L.M., veí de l'Hospitalet de Llobregat, i Alejandro V.B., veí de Cornellà, han patit ferides menys greus i també han estat traslladats al mateix centre sanitari. L'accident ha obligat a tallar la via entre Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat en direcció a Martorell. Els Mossos han desviat el trànsit a l'altura de Sant Joan.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut