Entrada nord dels Túnels de Vallvidrera
Entrada nord dels Túnels de Vallvidrera

Mor el conductor d'un turisme en un xoc frontal a dins del túnel de Vallvidrera

Amb aquesta víctima són 38 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana catalana

Actualitzat

El conductor d'un turisme va morir aquest diumenge a la nit en un xoc frontal a la C-16, als Túnels de Vallvidrera, a Barcelona.

L'accident va passar poc abans de les 9 de vespre al punt quilomètric 3 d'aquesta via, al Barcelonès. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes van xocar frontalment a dins dels túnels.

A conseqüència de l'accident va morir el conductor d'un dels vehicles, un veí de Sant Cugat del Vallès de 57 anys. Dues persones més van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l'Hospital Clínic i a la Clínica Plató. Una tercera persona va ser atesa, però va rebre l'alta "in situ".

Arran de l'accident, que va obligar a tallar la via en els dos sentits, es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de Barcelona i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta ja són 38 les víctimes mortals en accident de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya des del gener.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) està a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre i els recursos existents, i donar-los informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut