Mor el conductor d'un tractor que ha bolcat a Puigverd de Lleida
Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques

Mor el conductor d'un tractor que ha bolcat a Puigverd de Lleida

La víctima és l'exalcalde del municipi i exsenador del PSC, Josep Maria Batlle

RedaccióActualitzat

Un tractor que portava un remolc ha sortit de la via, un camí asfaltat de Puigverd de Lleida, al Segrià, i ha caigut al camp. A conseqüència de l'accident, ha mort el conductor del vehicle, un home de 71 anys i veí del municipi. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís aquests dilluns a quarts de dues del migdia.

Es tracta de l'exalcalde de Puigverd de Lleida i exsenador del PSC, Josep Maria Batlle. Batlle va ser elegit alcalde del seu poble en les eleccions del 1973 i va ocupar el càrrec fins al 2003, va ser elegit senador en les eleccions generals del 2000, 2004 i 2008 i ha estat portaveu al Senat de la Comissió d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any.

A partir d'aquest servei poden obtenir informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent, així com el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit.

ARXIVAT A:
MobilitatAgricultura
Anar al contingut