Mor el conductor d'un patinet en un accident amb un camió a Santa Maria de Palautordera

Aquest dilluns va morir el conductor d'un cotxe en caure per un desnivell a Miralcamp, al Pla d'Urgell

Actualitzat

El conductor d'un patinet ha mort, aquest dimarts, en un accident amb un camió a la C-35 a Santa Maria de Palautordera, al Vallès Oriental. Arran d'aquesta incidència s'han activat cinc patrulles dels Mossos i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre ha estat al quilòmetre 53, i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 7.03. Amb aquesta víctima, ja són 38 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes de Catalunya.

 

Mor el conductor d'un cotxe en caure per un desnivell

El conductor d'un cotxe ha mort aquest dilluns al matí en sortir de la carretera i caure per un desnivell de 10 metres a l'LV-2001, a l'altura de Miralcamp (Pla d'Urgell).

L'accident ha estat al quilòmetre 3 i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 9.43. La víctima, únic ocupant del vehicle, era un veí de Mollerussa de 85 anys.

Arran d'aquest sinistre s'han activat tres patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut