Mor el conductor d'un cotxe en una col·lisió frontal amb una furgoneta a la C-15 a Mediona

ACN Mediona - El conductor d'un cotxe ha mort aquest dimecres a primera hora del matí en una col·lisió frontal amb una furgoneta a la C-15 a Mediona (Alt Penedès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 6.40 hores per un accident al punt quilomètric 21. Per causes que s'estan investigant, un turisme i una furgoneta han col·lidit frontalment. Com a conseqüència del xoc ha mort el conductor i únic ocupant del cotxe -M.G.C, de 22 anys i veí de la Torre de Claramunt-. La conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat trasllada a l'Hospital d'Igualada. La C-15 ha estat tallada amb desviaments cap a la C-244 i la BV-2304 fins a tres quarts de deu del matí.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior sobre el mateix tema incorporant l'edat i el veïnatge de la víctima)

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 149 les persones que han mort  en accident de trànsit a la xarxa de carreteres interurbanes des del gener.

Anar al contingut