L'accident ha passat a la carretera GIV-6535, a l'altura del punt quilomètric 2 (Protecció Civil Begur)

Un noi de 22 anys mor a Begur en caure amb el cotxe per un pendent de 150 metres

Al vehicle hi viatjaven dues persones més, una de les quals l'han donada d'alta allà mateix i l'altra l'han traslladat a l'Hospital Josep Trueta

Actualitzat

El conductor d'un turisme ha mort a causa d'un accident de trànsit aquest divendres al matí a Begur, al Baix Empordà. El cotxe on viatjava la víctima ha sortit de la carretera i s'ha estimbat per un pendent de 150 metres a la carretera de Sa Tuna. Es tracta d'un noi de 22 anys i veí de Barcelona. 

En el vehicle accidentat hi viatjaven dues persones més, que han resultat ferides. Una es troba en estat menys greu i l'han traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona i l'altra, en estat lleu, ha estat donada d'alta in situ. Es desconeixen les causes del sinistre.

El Servei Català de Trànsit ha informat que l'accident ha passat a la GIV-6535, a l'altura del punt quilomètric 2, i que els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís una mica abans de dos quarts de vuit del matí. Encara s'estan investigant les causes de l'accident.

Arran del sinistre, s'han activat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter de l'equip de rescat del GRAE, tres ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres patrulles de la Policia Local de Begur.

S'ha hagut de tallar la via en els dos sentits de la marxa i al voltant de les 11 s'ha pogut reobrir completament.

Des de principi d'any han mort 104 persones en accident de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut