Punt de l'AP-7 a Freginals on hi ha hagut l'accident (Google Maps)
Punt de l'AP-7 a Freginals on hi ha hagut l'accident (Google Maps)
Freginals

Mor el conductor d'un camió en un accident a l'AP-7 a Freginals, al Montsià

L'accident ha passat molt a prop d'on, el 2016, va bolcar un autocar i van morir 13 estudiants d'Erasmus

Actualitzat

Aquesta matinada el conductor d'un camió ha mort quan el vehicle ha sortit de la via, a l'autopista AP-7, al terme municipal de Freginals, al Montsià.

 


El camió circulava en direcció a Barcelona quan, a les 4 de la matinada, per causes encara indeterminades, ha tingut lloc l'accident al quilòmetre 334,2 de l'autopista. El conductor era l'únic ocupant del camió i no hi ha hagut més víctimes.

 

 

Fins a la zona s'hi han desplaçat 5 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 5 dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

L'autopista AP-7, a l'altura de Freginals, és un punt negre denunciat per les autoritats de la zona. El 20 de març del 2016 hi va haver l'accident més greu. Va passar al quilòmetre 333, molt a prop del d'avui, quan un autocar també va pedre el control i va bolcar. En l'accident hi van morir 13 estudiants d'Erasmus, que tornaven de les Falles de València.

El Servei Català de Trànsit recorda el telèfon 900 100 268, per a persones afectades per sinistres de trànsit i familiars.
           

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut