En l'accident han mort quatre ballarins, un altre està ferit greu i uns altres dos han resultat il·lesos
En l'accident han mort quatre ballarins, un altre està ferit greu i uns altres dos han resultat il·lesos

Mor el ballarí català Arnau Galindo en un accident de trànsit a l'Aràbia Saudita

En l'accident han mort tres ballarins italians que, com Galindo, estaven contractats per fer un espectacle de dansa a Riad

Redacció / ACNActualitzat

Arnau Galindo, un ballarí de Gavà de 27 anys, va morir dissabte a la tarda en un accident de trànsit al desert de l'Aràbia Saudita, segons han informat fonts de l'entorn familiar de la víctima.

En el mateix accident van morir tres ballarins de nacionalitat italiana, un quart està greu i dos més van resultar il·lesos. Tots set feien una excursió pel desert en un cotxe que va bolcar.

Dins el vehicle accidentat hi viatjaven, a més dels set ballarins, dos guies que ara són a la presó.

El jove ballarí de Gavà havia viatjat a Riad, la capital de l'Aràbia Saudita, contractat per una empresa italiana. Tenia un contracte per a dues o tres setmanes i havia de tornar a Barcelona aquest divendres.

El grup de set ballarins havia aprofitat que dissabte passat no treballaven per llogar una excursió en 4x4 pel desert.

Les causes de l'accident són encara desconegudes i l'entorn familiar denuncia que no ha rebut cap informació de les autoritats saudites. En tenir coneixement del succés, la família es va posar en contacte amb l'ambaixada espanyola a Riad.

Una amiga de la família ha explicat a l'agència ACN que es van sentir "desemparats" pel personal de l'ambaixada. A diferència, diu, del tracte i la comunicació dels funcionaris de l'ambaixada italiana amb els familiars de les víctimes d'aquella nacionalitat.

La notícia ha causat gran commoció a Itàlia, atès que les altres tres víctimes eren ballarins del país transalpí.

Finalment, a través dels productors de l'espectacle s'han pogut agilitzar els tràmits burocràtics per a la repatriació de les despulles del ballarí del Baix Llobregat. En un principi es deia a la família que trigaria tres setmanes, però ara esperen que d'aquí set o deu dies pugui arribar el fèretre a Barcelona.


 

ARXIVAT A:
Obituari
Anar al contingut