Noureddine El Attab va participar a sèries com "El Príncep"
Noureddine El Attab va participar a sèries com "El Príncep"

Mor d'hipotèrmia l'actor Noureddine El Attab, que ha aparegut al port de Castelló

Els serveis d'emergències l'han trobat a prop del Club Nàutic de Castelló i han intentat reanimar-lo, però no l'han pogut salvar

RedaccióActualitzat

L'actor d'origen marroquí Noureddine el Attab ha mort per una hipotèrmia severa a l'Hospital General de Castelló, segons ha confirmat l'empresa que el representava.

A El Attab l'han trobat aquest dissabte al mar a la zona del port de Castelló, al costat del Club Nàutic. Els equips d'emergències l'han traslladat des d'allà fins al centre hospitalari, on van intentar reanimar-lo, però va acabar morint.

La Guàrdia Civil investiga les causes de la mort. Segons el diari Mediterráneo, l'actor hauria caigut del seu vaixell, però la policia encara no ho ha confirmat.

El Attab, que tenia 39 anys, era conegut pels seus papers a sèries com "El Príncipe", "La que se avecina", "El Pueblo" i "Cuéntame cómo pasó".

L'actor va néixer al Marroc, però ara vivia a Castelló.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha lamentat en xarxes socials la mort de l'actor, i ha recordat que el consistori va col·laborar amb el curtmetratge "Guiones sin papeles", que va dirigir el 2021 sobre la realitat dels menors migrants.

 

ARXIVAT A:
ObituariSèries
Anar al contingut