Imatge d'arxiu de la policia de Nova York, que va detenir Daniel Auster fa quinze dies (Europa Press)

Mor de sobredosi el fill de Paul Auster, en llibertat provisional per la mort de la filla

A Daniel Auster el van detenir el 15 d'abril acusat d'homicidi involuntari per la mort de la seva filla de 10 mesos, també per una sobredosi

RedaccióActualitzat

Daniel Auster, fill de l'escriptor nord-americà Paul Auster, va morir dimarts d'una sobredosi, segons informa el diari sensacionalista New York Post.

De 44 anys, estava en llibertat sota fiança després que el 15 d'abril el van detenir, acusat d'homicidi involuntari per la mort de la seva filla de deu mesos l'1 de novembre, també de sobredosi. 

Segons fonts policials, la mort de Daniel Auster hauria estat accidental, explica el Post, perquè tenia més drogues que no va consumir i perquè hauria pres una dosi similar a la que es considera que devia prendre habitualment.

Daniel Auster és fill de Paul Auster i de la seva primera dona, l'escriptora i traductora Lydia Davis, que es van casar el 1974 i van divorciar-se el 1978.

El 1982, Paul Auster va casar-se amb la també escriptor Siri Hustvedt; tots dos són els pares de Sophie Auster, música i actriu, però també articulista i model.

Auster, Príncep d'Astúries de les Lletres l'any 2006, és autor de novel·les com "La trilogia de Nova York", "Bogeries de Brooklyn" o "4, 3, 2, 1". Fa poc ha publicat "La llama immortal de Stephen Crane".

ARXIVAT A:
Estats UnitsLiteratura
Anar al contingut