Dolores O'Riordan, en un concert a Dublín (Reuters)
Dolores O'Riordan en un concert a Dublín (Reuters)
Dublín

Mor de forma sobtada la cantant de The Cranberries, Dolores O'Riordan

La cantant, que va posar veu a grans èxits com "Zombie", "Dreams" o "Linger", tenia 46 anys

RedaccióActualitzat

La cantant del grup irlandès The Cranberries, Dolores O'Riordan, ha mort de forma sobtada als 46 anys, segons ha avançat la televisió pública irlandesa, que citava la seva representant, i ha confirmat després la banda.

 

 

No hi ha més detalls de les circumstàncies de la mort de la vocalista. L'artista era a Londres treballant en una "breu sessió de gravació".

Segons el comunicat de la representant, la família està consternada pels fets i demana privacitat en aquests moments difícils.

The Cranberries van arribar a la fama amb la cançó "Zombie", que denunciava la situació a Irlanda del Nord. "Dreams", "Linger", "Salvation", "I can't be with you", "Animal instinct" i "Just my imagination" són alguns dels èxits de la banda, que va vendre més de 40 milions de discos a tot el món. La majoria, als anys 90.

 

 

 

 

A més dels projectes amb The Cranberries, banda formada a la ciutat de Limerick, O'Riordan va publicar dos discos en solitari durant els anys en què el grup es va separar.

L'últim àlbum de The Cranbierres, "Something else", es va publicar l'any passat. El conjunt va haver d'anul·lar nombrosos concerts a causa dels problemes d'esquena de la cantant. Fa unes setmanes, ella mateixa va afirmar a les xarxes socials que es trobava bé.

ARXIVAT A:
ObituariMúsica
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut