L'actor Bruno Ganz (EFE)
L'actor Bruno Ganz (EFE)

Mor Bruno Ganz, l'actor que va interpretar Adolf Hitler a "El hundimiento"

L'actor suís ha mort de càncer als 77 anys després d'una llarga carrera amb papers destacats també a "El cel sobre Berlín" i "L'amic americà", de Wim Wenders

RedaccióActualitzat

Mor, als 77 anys, l'actor suís Bruno Ganz, famós pel seu paper com a Adolf Hitler en la pel·lícula alemanya "El hundimiento" i en els films de Wim Wenders "El cel sobre Berlín" i "L'amic americà".

"El hundimiento", de l'any 2004, que relata les últimes hores del dictador en un búnquer, va guanyar nombrosos premis de cinema i va estar nominada a l'Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa. Ganz també va aconseguir nombrosos guardons per la seva interpretació de Hitler.

 

A més de participar en grans títols del cinema alemany, també va treballar al teatre i a Hollywood a les ordres de Francis Ford Coppola o Ridley Scott.

Ganz, que fa uns quants mesos va anunciar que tenia càncer intestinal, ha mort a la seva ciutat natal, Zuric. A conseqüència del tractament amb quimioteràpia, va haver d'abandonar a finals de l'any passat els escenaris, on feia de narrador en l'òpera "La flauta màgica", de Mozart, en el festival de Salzburg.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut