Mor atropellat per una furgoneta un treballador de manteniment de carreteres a Reus
Els Mossos han tallat el trànsit a l'A7 en sentit sud durant unes hores a causa de l'accident
La Canonja

Mor atropellat per una furgoneta un treballador de manteniment de carreteres a Reus

El conductor de la furgoneta l'han traslladat ferit al l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Actualitzat

Un treballador de manteniment de carreteres ha mort aquest matí a l'autovia A-7 a Reus, al Baix Camp. Una furgoneta ha xocat amb un camió del servei de manteniment de carreteres, que estava aturat. El treballador ha quedat atrapat entre els dos vehicles i ha mort. El conductor de la furgoneta ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII, de Tarragona, amb ferides menys greus.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, SCT, l'accident ha passat tocades les 9 del matí al quilòmetre 1.156 de l'autovia, en sentit sud, entre Reus i la Canonja. 

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM.

Mentre han durat les tasques d'emergència, s'ha hagut de tallar el trànsit durant unes hores en el tram de les Gavarres fins a Vila-seca, en direcció sud, i s'han format cues importants. Mossos i policia municipal han tallat l'accés de la Canonja a l'autopista.

Les causes del sinistre s'estan investigant. Amb aquesta són 76 les víctimes mortals a la xarxa interurbana aquest any a Catalunya.

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut