Investiguen la mort d'un home per apunyalament a Manresa després d'una baralla
Plaça Lladó de Manresa (Google Street View)

Investiguen la mort d'un home apunyalat a Manresa després d'una baralla

Els Mossos deixen en llibertat l'únic detingut en relació als fets

RedaccióActualitzat

Els Mossos que investiguen la mort d'un home que va ser apunyalat diumenge a Manresa durant d'una baralla al carrer, han deixat en llibertat l'únic detingut per la seva relació amb els fets després de prendre-li declaració.

El detingut, de 29 anys, va ser arrestat dilluns a la matinada per la seva possible participació en l'homicidi. La policia manté oberta la investigació per localitzar el presumpte autor material de l'homicidi.

Els fets van passar diumenge a la nit a la plaça Lladó, al centre de Manresa, quan els cossos de seguretat van rebre l'avís que en una baralla al carrer una persona havia resultat ferida. Segons va avançar el NacióManresa, l'origen de l'agressió seria una baralla familiar en què havien intervingut diverses persones.

El 112, el telèfon d'emergències, va rebre la trucada d'alerta cap a dos quarts d'onze. Una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc de l'agressió, però llavors un familiar del ferit ja l'havia traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Un cop allí, el Servei d'Urgències no va poder fer res per salvar-li la vida i va certificat la defunció de l'home a dos quarts de dotze.

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació sobre els fets. Durant la nit s'han localitzat diversos testimonis mentre es buscava l'arma homicida.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut