Barcelona

Mor apunyalat el propietari d'un bar a Gràcia després d'una discussió amb un client

El propietari del bar El Poncho Colorado del barri de Gràcia de Barcelona ha mort després de ser agredit a ganivetades per un client. Fonts de la investigació han informat que el detingut hauria discutit amb la persona que hi havia darrere la barra i hauria marxat de l'establiment. Quan la víctima va sortir per reclamar-li la consumició, segons alguns testimonis, l'agressor va treure dos ganivets grossos i li va clavar quatre ganivetades. Poc després, el presumpte assassí va ser detingut pels agents de la caserna de la Guàrdia Civil de la zona.

Actualitzat

Els fets van passar cap a les vuit del vespre de divendres a la plaça Joanic de Barcelona. L'agressor, un marroquí de 48 anys que aparentment anava begut, hauria discutit amb la persona que hi havia darrere la barra del bar i hauria marxat de l'establiment.

Quan el propietari del bar, de 50 anys, va sortir per reclamar-li la consumició, l'agressor li va clavar quatre ganivetades. Immediatament després, va fer el mateix al braç d'un noi que va sortir per defensar l'agredit. 

L'amo del bar va ser traslladat a l'Hospital Clínic, on ha mort aquesta nit. L'altre ferit, un jove de 21 anys, també l'han portat a l'Hospital de Sant Pau, però ja ha estat donat d'alta.

Agents de la caserna de la Guàrdia Civil pròxima a la plaça Joanic van atrapar el presumpte agressor quan intentava fugir caminant, amb visibles signes d'embriaguesa, i el van entregar als Mossos d'Esquadra, que el van detenir i ja han iniciat una investigació per aclarir els fets. El detingut està pendent de passar a disposició judicial.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut