Mor als 66 anys Clarence Gilyard Jr., el company de Chuck Norris a "Walker, Texas Ranger"
Fotograma de la introducció de la sèrie "Walker, Texas Ranger", creada creada per Christopher Canaan, Leslie Greif, Paul Haggis i Albert S. Ruddy

Mor als 66 anys Clarence Gilyard Jr., el company de Chuck Norris a "Walker, Texas Ranger"

Clarence Gilyard Jr. era conegut pels seus papers a la sèrie "Walker, Texas Ranger" o a les pel·lícules "Jungla de cristal" o "Top gun"

Laura Bernis PratActualitzat

L'actor nord-americà Clarence Gilyard Jr., conegut per ser un dels protagonistes de la sèrie "Walker, Texas Ranger", ha mort aquest dilluns als 66 anys.

L'actor, director i escriptor també era conegut pels seus papers a pel·lícules com "Jungla de cristal" (1988) o "Top gun" (1986).

La Universitat Las Vegas (UNLV), Nevada, ha confirmat en un post d'Instagram la mort del que també era professor d'interpretació de la Facultat de Belles Arts:

"Amb gran tristesa informem de la mort de l'estimat professor de cinema i teatre Clarence Gilyard. [...] Va tenir una carrera de més de 30 anys en televisió, cinema i teatre. [...] Els seus estudiants se sentien profundament inspirats per ell, així com tots els que el van conèixer. [...] Recordarem Clarence amb alegria i gratitud per tot el que va aportar a la Facultat de Belles Arts, a la comunitat de la UNLV i, a través dels seus impressionants èxits personals, al món."


Clarence Gilyard Jr., però, era principalment conegut per haver participat en els gairebé 200 episodis de "Walker, Texas Ranger", que també es va emetre a Espanya.

A la sèrie, el seu personatge, Trivette, acompanyava Walker, interpretat per Chuck Norris, a combatre el crim a Dallas i l'estat de Texas:

 


El seu debut a la pantalla gran va ser com l'oficial de vol naval Marcus "Sundown" Williams, a l'original "Top gun" (1986). Més tard va interpretar el pirata informàtic Theo a la clàssica pel·lícula d'acció "Die hard" ("Jungla de cristal", 1988).


També va participar en la sèrie "Matlock" (1989-1993). Va ser després quan va estrenar "Walker, Texas Ranger", una sèrie que es va emetre del 1993 al 2001.

ARXIVAT A:
Estats UnitsTelevisióCinema
Anar al contingut