Mor als 39 anys la cantant Sarah Harding, component del grup britànic Girls Alaud
La mare de la cantant ha comunicat la seva mort a Instagram (EuropaPress / Yui Mok)

Mor als 39 anys Sarah Harding, coneguda per la banda sonora de "Love actually"

La cantant, que havia format part del grup Girls Aloud, ha sigut víctima d'un càncer

Actualitzat

Ha mort als 39 anys la cantant britànica Sarah Harding, víctima d'un càncer de mama. L'artista havia format part del grup Girls Aloud, que es va fer popular els anys 2000, sobretot arran de la seva aparició a la banda sonora de "Love actually".

Harding va saltar a la fama el 2000 quan el tema "Sound of the Underground" es va situar a la llista de temes més venuts. "Jump" és el tema que obria el disc amb les cançons de la famosa pel·lícula nadalenca "Love actually".

Tot i això, Girls Aloud va triomfar més al Regne Unit que a l'exterior.

Després de deixar el grup, quan es va dissoldre, el 2013, Harding va iniciar una carrera en solitari sense gaire èxit i es va centrar en la seva carrera com a actriu.

El 2015 va debutar en solitari amb el tema "Threads" i va participar a diversos reallities de la televisió del seu país. De fet, es va imposar en una de les edicions per a famosos de la versió britànica de "Gran Hermano".

La mare de l'artista ha sigut l'encarregada de comunicar la mort de la seva filla: "Comparteixo amb profunda trisitesa la notícia que la meva bonica filla Sarah desgraciadament ha mort." En el missatge demana als seus fans que la recordin com una estrella brillant i no pas per la seva lluita contra el càncer.


Harding va anunciar el 2020 que tenia càncer i els últims mesos ha anat informant de l'evolució de la metàstasi. El passat mes març va revelar en un extracte del seu llibre de memòries "Hear me out", publicat pel diari The Times, que no viuria fins al Nadal a causa de la metàstasi.

ARXIVAT A:
MúsicaCinemaObituari
Anar al contingut