Aaron Carter en una imatge del 2005 (Reuters/Robert Galbraith)

Mor als 34 anys Aaron Carter, cantant i germà de Nick Carter dels Backstreet Boys

Icones de la música i la televisió dels 90 han acomiadat amb missatges de condol Aaron Carter

RedaccióActualitzat

El cantant i actor nord-americà Aaron Carter ha mort als 34 anys. L'han trobat mort a casa seva, a Lancaster, a l'estat de Califòrnia.

Segons informa el portal nord-americà TMZ, membres del seu equip han explicat que no saben de què ha mort. La policia ha anat a casa seva per un avís d'ofegament i ha trobat el cos sense vida del jove a la banyera.

Aaron Carter va saltar a la fama als anys 90 de ben jove, impulsat per la força mediàtica del seu germà gran, Nick Carter, un dels membres dels Backstreet Boys.

Aaron Carter (dreta) amb el seu germà Nick en una entrevista
Aaron Carter (dreta) amb el seu germà Nick en una entrevista (Reuters/Fred Prouser)

L'artista va llançar quatre àlbums d'estudi i en va vendre milions de còpies. El primer es va publicar el 1997, quan només tenia 9 anys. Durant la seva infantesa també va fer gires amb la banda del seu germà. 


Carter tenia problemes de salut mental i d'addicció. Va anar a rehabilitació diverses vegades i havia estat detingut per possessió de drogues i conducció perillosa.

El 2021 va entrar per últim cop en rehabilitació arran del naixement del seu fill.


Una icona dels 90

La veu i el posat d'Aaron Carter són una icona dels anys 90. Diversos artistes que van créixer en aquella època l'han recordat amb missatges públics de condol:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

 

ARXIVAT A:
ObituariMúsica
Anar al contingut