L'actriu Samantha Weinstein
Samantha Weinstein també era actriu de doblatge (Europa Press)

Mor als 28 anys l'actriu Samantha Weinstein, protagonista del remake de "Carrie"

Weinstein, nascuda a Toronto el 1995, va comunicar fa dos anys a les xarxes socials que li havien diagnosticat un càncer d'ovari estrany

Redacció/AgènciesActualitzat

L'actriu canadenca Samantha Weinstein, coneguda pel paper de Heather Shyres al remake de "Carrie" del 2013, ha mort als 28 anys. Feia dos anys que li havien diagnosticat un càncer d'ovari. 

"Després de dos anys i mig de tractament contra el càncer i tota una vida de luxe arreu del món, donant veu a una gran quantitat d'animals de dibuixos animats, fent música i sabent més sobre la vida del que la majoria de la gent sabrà mai, s'embarca en la seva propera aventura", diu la seva família en un post al perfil d'Instagram de Weinstein, des d'on ha comunicat la defunció a l'Hospital Princess Margaret a Toronto:


   
Weinstein, que també va posar la veu al personatge de Chiku a la sèrie infantil d'animació "Babar i les aventures de Badou", va explicar el gener del 2021 a través de les xarxes socials que es va haver de sotmetre a una cirurgia d'urgència per un càncer d'ovari estrany.
 

Actriu des de la infància

Nascuda a Toronto el 1995, Weinstein va començar la seva carrera com a actriu amb només sis anys.

Entre els seus rols infantils destaquen aparicions en sèries com "The Red Green Show, 72 Hours: True Crime" o "At the Hotel", així com en pel·lícules com "Sibling's", "L'àngel de pedra" o el curtmetratge "Big Girl", pel qual va guanyar el premi ACTRA a millor actriu l'any 2006, sent la més jove a la història a aconseguir-ho.

El seu primer gran paper va arribar l'any 2012, quan va protagonitzar la pel·lícula "Jesus Henry Christ". Un any després treballaria en el seu projecte més destacat, el remake de "Carrie", dirigit per Kimberly Peirce i en què va interpretar Heather.

Com a actriu de doblatge, va treballar en una gran quantitat de pel·lícules i sèries d'animació com "Gerald Mc Boing-Boing", "Frankie i els Zhu Zhu Pets", "D.N. Ace'"o "Dino Ranch".

Weinstein també era cantant i guitarrista del grup Killer Virgins.

ARXIVAT A:
ObituariCinema
Anar al contingut