Mor als 21 anys la rapera Lexii Alijai
La cantant Lexii Alijai (Wikipedia)

Mor als 21 anys la rapera Lexii Alijai

Es desconeixen les causes de la mort sobtada de la cantant nord-americana

RedaccióActualitzat

La rapera nord-americana Lexii Alijai va morir el dia d'Any Nou, als 21 anys. Segons el portal BuzzFeed, membres de la família de la cantant ho han confirmat.

No s'han donat a conèixer detalls de les causes de la mort sobtada i prematura de l'artista de forma oficial. Lexii Alijai va néixer a St. Paul, a Minnesota, als Estats Units.

Als inicis de la seva carrera professional, quan el seu nom real era Alexis Alijai Lynch, va publicar el disc "Growing Pains", el 2017, així com formats reduïts com "Super Sweet 16", quan només tenia 16 anys, o "Joseph's Coat" (2015).

 

 

Companys seus del món de la música han reaccionat a les informacions sobre la seva mort, com la cantant Kehlani, que va comptar amb Alijai com a col·laboradora en el tema "Jealous" el 2015.

"Acabo de rebre la pitjor notícia de la meva vida. M'ha destrossat."

"Estic enfadada, confusa, amb el cor trencat, enfadada, confusa. T'estimo, Lexi. La meva noia tenia 21 anys!"

Kehlani ha compartit els últims dies nombrosos missatges i fotografies a les seves xarxes com a homenatge final a Alijai.

 

La cosina d'Alijai ha declarat a BuzzFeed que la rapera estava "compromesa amb i dedicada a la seva música" i va afegir que "sempre va saber exactament què volia ser".

"Era afectuosa, carinyosa, dolça i humil... Tenia passió per l'art i per l'escriptura. Era bonica per dins i per fora", va dir.

El diari Star Tribune, editat a Minneapolis, i el més important de la zona, ha destacat en el seu obituari la creixent importància en l'escena del hip-hop de Lexi Alijai, tot i que era una cantant molt jove.

ARXIVAT A:
ObituariMúsica
Anar al contingut