La mort de Casademunt ha estat confirmada per la seva agència de representació
Àlex Casademunt tenia 39 anys

Mor Àlex Casademunt, exconcursant d'"OT" i presentador de "Cantamania" de TV3

La defunció de Casademunt, de 39 anys, ha estat confirmada aquesta matinada per la seva agència de representació

RedaccióActualitzat

Àlex Casademunt ha mort als 39 anys en un accident de trànsit a Mataró. El cantant, nascut a Vilassar de Mar, que havia presentat el programa musical de TV3 "Cantamania", es va fer famós per haver participat en la primera edició d'"Operación Triunfo", fa 20 anys. Després va formar part del grup Fórmula Abierta, que tenia previst recuperar l'activitat abans de la pandèmia i fer una gira.

El cotxe de Casademunt va xocar contra un autobús a tres quarts de deu de la nit d'aquest dimarts entre la plaça de França i la de Gran Bretanya de la població del Maresme.

La defunció de Casademunt ha estat confirmada aquesta matinada per la seva agència de representació, Telegenia, que en un missatge a Twitter ha anunciat: "Sentim molt la notícia de la defunció d'Àlex Casademunt. Molts ànims a tota la família i els seus amics. Descansi en pau".


Nascut a Vilassar de Mar (Barcelona) el 30 de juny del 1981, Àlex Casademunt exercia de tècnic d'electrodomèstics quan, després de veure un anunci, es va apuntar a la primera edició del concurs d'"Operación Triunfo", emès entre el 2001 i 2002 amb gran èxit per Televisió Espanyola i en el qual va quedar en desè lloc.

Després del concurs va formar part del grup Fórmula Abierta, al costat dels també concursants Geno, Javián i Mireia; van publicar el disc "Aún hay más", que recollia el hit "Te quiero más".

Va ser un dels presentadors del Cantamania, a TV3
Va ser un dels presentadors de "Cantamania", a TV3 (Europa Press)


El 2003 va decidir iniciar una carrera en solitari i aquell mateix any va llançar l'àlbum "Inquietudes", amb 14 temes, entre els quals "Jugándome la vida entera", que va arribar als primers llocs de les llistes d'èxit espanyoles.

A partir d'aquell any va començar a presentar i participar en programes de televisió –com "Els Lunnis" i "¡Mira quién baila!", de TVE, o "Crónicas marcianas", de Tele 5– i a actuar en sèries televisives com "La sopa boba", d'Antena 3, al costat de Lolita Flores o María Barranco.

El 2006 va presentar el popular concurs "Cantamania", a TV3, al costat de la cantant Roser.

Retrat d'Àlex Casademunt
Retrat d'Àlex Casademunt (Europa Press)

Al setembre del 2010 es va incorporar a l'elenc del musical "Mamma Mia" –amb el paper de Sky–, un musical que en aquell moment es representava al Teatre Coliseum de Madrid.

Després de participar en diversos programes i concursos televisius, el 2013 va llançar el senzill "Sé" al costat del seu germà Joan Casademunt, amb qui presentaria l'any següent "Me haces sentir".

A partir del 2016 va col·laborar al programa "Hora punta", presentat per Javier Cárdenas a TVE, i va tornar als escenaris altre cop de la mà de Fórmula Abierta, un grup que formaven –en aquesta segona època– ell mateix, Javián i Tessa Bodi.

Els concursants de la primera edició d'"Operación Triunfo" han reaccionat a la notícia de la mort de Casademunt a les xarxes socials:

 

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut