Adam West en el paper de Batman
Adam West en el paper de Batman

Mor Adam West, el Batman de la icònica sèrie dels anys 60

Tenia 88 anys i estava malalt de leucèmia

RedaccióActualitzat
Ha mort Adam West, l'actor que va donar vida al Batman de la icònica sèrie dels anys 60. Tenia 88 anys i estava malalt de leucèmia.
 
Segons ha explicat la família de l'actor, West es veia a si mateix com el "cavaller blanc", just el contrari del malnom de l'home ratpenat, perquè volia tenir una influència positiva en els seus seguidors.
 


El seu paper més famós, el de Batman, el va interpretar només durant dos anys, de 1966 a 1968. Però també ha interpretat papers en comèdies televisives els últims anys. Per exemple, interpretava un dels personatges de la sèrie d'animació "Padre de familia", i va aparèixer a l'epoisodi número 200 de "Big Bang Theory", en un homenatge al personatge de Batman.

El període més difícil per a West va ser l'immediatament posterior a la sèrie dels 60, perquè estava marcat pel personatge i li costava trobar papers.

Així i tot, va participar en pel·lícules com "La muchacha que sabía demasiado" i en desenes de sèries, com "Bonanza", "Zorro", "Vacaciones en el mar" o "Embruixada", entre moltes d'altres. 
Anar al contingut