Jordi Montull ha explicat a TV3 l'estratègia que seguirà en la seva declaració al cas Palau
Jordi Montull ha explicat a TV3 l'estratègia que seguirà en la seva declaració al cas Palau
Barcelona

Montull diu a TV3 que l'entramat corrupte del Palau ja existia quan hi va arribar

El número dos del Palau de la Música amb Fèlix Millet exculpa la seva filla Gemma i confirma que es limitarà a ratificar la seva declaració

RedaccióActualitzat

L'exdirector administratiu del Palau Jordi Montull ha parlat amb TV3 quan falten dos dies per a la seva esperada declaració al judici del cas Palau. L'exmà dreta de Fèlix Millet ha exculpat la seva filla Gemma. Dimecres -ha explicat Montull-, ella confessarà com funcionava l'entramat financer del Palau, i ell ho ratificarà tot:

 

"O sigui, quan la meva filla declari, jo ratificaré el que ella digui, perquè ella dirà la veritat, la veritat de tot el tema."

"(La meva filla era) una persona que no tenia ni firma, no remenava cap diner, va entrar al Palau feia tres anys, quan això estava en marxa, i el que va voler va ser arreglar-ho. Jo suposo que les dades que ella tingui les voldrà dir, i voldrà dir la veritat. Aquí el que estem és amb la veritat, res més."

"Jo parlo amb ell (Fèlix Millet), com et trobes, com estàs... Però jo no puc respondre per ell, perquè jo vaig arribar allà i ja estava l'assumpte ja fet. Jo no sé què farà ell."

 

 

♦  Montull ofereix al fiscal rebaixar la petició de pena a la seva filla a canvi d'inculpar CDC


Des que va començar el judici, les defenses dels principals encausats han estat negociant amb fiscalia.

 

♦ Cas Palau: la màquina de fer diners arriba a judici
 

ARXIVAT A:
Cas Palau
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut