Madrid

Montoro admet que es va reunir amb Aznar però no aclareix si el va multar per irregularitat fiscal

El mitjà digital "Ok Diario" informa que l'expresident del govern espanyol s'hauria vist obligat a pagar 270.000 euros arran d'una inspecció de l'Agència Tributària

RedaccióActualitzat
Cristóbal Montoro ha admès aquest dimecres que es va reunir amb José María Aznar al seu ministeri, però no ha aclarit si li va imposar una multa per una irregularitat fiscal, tal com informa "Ok Diario". Aquest mitjà digital diu que, arran d'una inspecció oberta el 2014, l'Agència Tributària ha imposat a l'expresident del govern espanyol una multa de més de 70.000 euros per utilitzar una societat instrumental per estalviar-se el pagament de la meitat dels impostos. Segons "Ok Diario", l'Agència Tributària va obligar Aznar a abonar una liquidació complementària de prop de 200.000 euros per diverses irregularitats fiscals el 2011 i el 2012.

En total, Aznar hauria pagat en aquesta inspecció gairebé 270.000 euros, una quantitat que el ministre Montoro no ha confirmat al·legant que no pot parlar de les investigacions de l'Agència Tributària. S'ha limitat a dir que l'expresident no li va recriminar res i que només va parlar amb ell de política. També ha negat que la trobada fos tensa, com apunta el mitjà digital. El ministre ha subratllat que, davant d'Hisenda, totes les persones són iguals i que les inspeccions als contribuents són habituals, independentment de com es diguin o dels càrrecs que hagin ocupat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut