Fórmula 1

Montmeló acollirà el retorn de Schumacher a la Fórmula 1 en el transcurs d'uns tests de Ferrari

Michael Schumacher tornarà a pilotar un monoplaça de la Fórmula 1. Sí, però no ho farà com a segon de Hamilton, tal com dilluns avançava el diari "Bild", ni com a conductor referència de cap escuderia. El campió alemany ho farà al volant d'un Ferrari, a Montmeló i en el transcurs d'unes proves de l'equip italià. Aquest serà el primer cop que el kàiser pugi a un monoplaça després de la seva retirada l'any 2006. Des de Ferrari ja s'ha subratllat que aquest retorn puntual no suposarà la incorporació de Shcumacher a l'equip de Fórmula 1.

Actualitzat

Sembla que Michael Schumacher no pot treure's el cuquet de la Fórmula 1 i el dies 13 i 14 de novembre tornarà a seure en un monoplaça. Serà a Montmeló i al volant d'un Ferrari, però no, no serà com a futur integrant de l'escuderia italiana sinó com a provador d'uns tests concrets.

Segons ha avançat Ferrari, el kàiser va demanar prendre part d'aquests entrenaments i així se li ha concedit el desig. L'equip valora l'experiència de Schumacher i vol que el set vegades campió del món digui la seva sobre els nous vehicles sense control de tracció i sense ajuda electrònica, dues de les novetats per als campionats de l'any que ve.

 

Anar al contingut