Barcelona

Montilla titlla l'oposició d'"oportunista" per haver criticat el govern en la crisi del Prat

José Montilla ha titllat CiU i PP d'"oportunistes" per haver criticat l'actuació del govern en la crisi del Prat. El presidenciable dels PSC també ha assegurat que Catalunya participarà en la gestió de l'aeroport del Prat a partir de negociacions "serioses", ha dit, en la pròxima legislatura. Pel ministre d'Indústria, les administracions socialistes, tant la central com la catalana, estan assumint les seves repsonsabilitats i treballant per resoldre el conflicte, i les crítiques que reben són oportunistes.

Actualitzat
El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, José Montilla, ha sortit al pas de les crítiques que PP i CiU llancen al govern després de la crisi del Prat. Montilla ha lamentat que "una vegada més, PP i CiU vagin de la mà", sobretot en referència a la petició de compareixença de la diputació permanent que el líder de CiU, Artur Mas, ha demanat al Parlament, per tal d'exigir responsabilitats i donar les explicacions pertinents. En aquest sentit, Montilla ha lamentat que des de CiU s'estigui fent campanya electoral d'una forma que el ministre ha titllat d'"oportunista" i "massa condicionada al calendari electoral".

Montilla ha reconegut que fets com els de l'aeroport "no beneficien la imatge del país", si bé ha declarat que qui té la competència sobre l'aeroport és el Ministeri de l'Interior, d'una banda, i el Ministeri de Foment, de l'altra. El ministre i candidat socialista a la presidència de la Generalitat considera que des d'ambdues institucions s'han pres les decisions oportunes i que es donaran les explicacions pertinents "quan calgui". En aquest sentit, Montilla ha avançat que des del govern estatal ja s'han obert diligències pel que Montilla considera que són "actituds minoritàries que van contra la llei vigent i contra els drets dels consumidors".
Anar al contingut