Barcleona

Montilla subratlla que el PP és l'únic partit que no es critica al vídeo de CiU i ho considera una prova d'un possible pacte

El candidat del PSC, José Montilla, subratlla que a l'únic partit que no es critica en el DVD de propaganda electoral de CiU és el PP. Montilla ho considera una prova més que la preferència de pacte de la federació nacionalista són els populars.

Actualitzat

José Montilla ha ironitzat sobre les aspiracions artístiques de Convergència i Unió després que avui s'han pogut veure els primers fragments del seu vídeo de propaganda electoral. "Potser esperen que els truqui Steven Spielberg o els nominin als Oscars, i així s'asseguren feina per quan perdin les eleccions", ha bromejat el presidenciable del PSC.

Però lluny de les bromes, Montilla ha lamentat que en tot el documental, de prop d'una hora de durada, no es critiqui el PP, ni tan sols se'l mencioni. "No surt el PP, ni el pacte del Majestic, ni el suport de CiU al Pla Hidrològic Nacional, ni els pactes a la baixa en inversions", ha dit. Pel candidat socialista, els nacionalistes "intenten amagar la col·laboració amb el PP". Una prova més, ha dit, que Artur Mas manté oberta la porta al pacte amb els populars després de les eleccions de l'1 de novembre.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut