Montilla retreu a Mas que en el pacte amb Zapatero acceptés quantitats d'inversió inferiors a les que finalment rebrà Catalunya

El primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, José Montilla, preveu que Catalunya obtindrà més recursos en les negociacions dels pressupostos de l'Estat pel 2007 i ha retret a Convergencia i Unió que inicialment acceptés quantitats inferiors a les que finalment aportarà el govern central. Montilla ha recordat que després del pacte Mas-Zapatero el candidat nacionalista va xifrar en 500 milions les inversions en infraestructures que rebria Catalunya durant set anys. Per això, ha reclamat que CiU "reconegui que el govern català ha aconseguit molts més diners dels que ells preveien".

Actualitzat

Montilla també s'ha referit a la proposta de debat i "cara a cara" que s'ha fet dels del PSC per a la campanya electoral. El candidat socialista ha qualificat d'"excuses de mal pagador" les reticències del candidat de CiU, Artur Mas, a acceptar un cara a cara televisat en castellà per a tot l'Estat i ha recordat que "a Catalunya hi ha moltes persones que que fan servir el castellà i que veuen aquestes televisions" d'àmbit estatal. Montilla ha ironitzant dient que li estranya "que els que es passegen per mitjans per Madrid parlant en castellà tinguin por d'acceptar un debat en castellà".  Mas va intervenir ahir a la nit en el programa "59 segundos" de TVE.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut