Pancarta que han desplegat els manifestants.
Pancarta que han desplegat els manifestants.
Cerdanyola del Vallès

Montilla, rebut a crits a la UAB en la inauguració oficial del curs universitari

Treballadors de la Universitat Autònoma de Barcelona han rebut amb crits de protesta el president de la Generalitat, José Montilla, que ha visitat el campus de Bellaterra amb motiu de la inauguració oficial del nou curs universitari. Els manifestants han xiulat i han cridat consignes contra la reforma laboral. Amb la pancarta "Contra les retallades dels nostres drets i salaris. 29 vaga general", han entrat a la sala d'actes i han llegit un manifest a favor de la vaga general del 29 de setembre.

Actualitzat
Els professors i personal administratiu i de serveis que han protagonitzat la protesta han fet una crida a la comunitat universitària a demostrar el seu descontentament el dia de la vaga general, ja que asseguren que és "una de les més afectades" per les mesures del l'administració, que han qualificat d'"atac" a la classe treballadora. També han alertat que la retallada de la despesa pública i la reforma laboral comportaran un encadenament dels contractes temporals dels professors, cosa que repercutirà en la qualitat de l'ensenyament universitari.

Aquesta protesta ha endarrerit l'inici de la inauguració del curs, a la qual ha assistit, a més de José Montilla, que ha entrat escortat a la sala, el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i la rectora de la Universitat Autònoma, Anna Ripoll.


Anar al contingut