Toledo

Montilla diu que el PSOE treballa per un futur lluny de l'"Espanya casposa" del PP

El president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat que el projecte del PSOE de cara a les noves eleccions generals es basa en la idea de futur i modernitat, enfront de l'"Espanya antiga, rància i casposa que representen el PP i Mariano Rajoy". Montilla, que ha intervingut a Toledo en la reunió del Consell Territorial del PSOE, aposta per continuar amb la "modernització econòmica" per generar més ocupació de cara a la nova legislatura.

Actualitzat

El president de la Generalitat, que s'ha desplaçat fins a Toledo per participar en la reunió del Consell Territorial del PSOE, assegura que el seu partit treballa en "noves propostes" de cara a les eleccions generals per una "Espanya moderna, que respecta la diversitat i amb futur". Per Montilla, es tracta d'un projecte de futur que fuig de "l'Espanya antiga, rància i casposa que representen el PP i Mariano Rajoy".

Sobre la reunió d'avui, José Montilla ha comentat que en la propera legislatura els socialistes volen continuar "la modernització econòmica per fer-la més competitiva i capaç de generar ocupació", és a dir, seguir amb la construcció de "l'estat del benestar". A més, ha apostat per continuar amb les "reformes constitucionals", fins i tot amb un canvi de funcionament del Senat i del model de finançament autonòmic.

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut