Barcelona

Montilla demana a Mas que digui clarament si vol la independència de Catalunya

Un dia després que Jordi Pujol defensés l'independentisme com una opció legítima davant el bloqueig de l'Estatut al Constitucional, i la vigília d'una nova onada de consultes sobiranistes, el president de la Generalitat, José Montilla, ha reclamat al líder de CiU, Artur Mas, que defineixi si el seu projecte polític passa per la independència de Catalunya.

Actualitzat
En un acte polític al Pavelló de la Mar Bella, el líder del PSC ha carregat en diverses ocasions contra el candidat de CiU a les eleccions, Artur Mas, i l'ha avisat que no acceptarà lliçons de qui va voler pactar la presidència de la Generalitat a La Moncloa.

"Demà hi haurà algunes consultes populars a municipis de Catalunya", ha manifestat Montilla, qui ha expressat tot el seu respecte envers les consultes tot i que ha volgut deixar clar que no és la seva opció ni la seva proposta pel futur de Catalunya. En qualsevol cas, ha destacat que no li preocupen les consultes. Només li preocupa, ha afegit, "els que s'amaguen i enganyen o no són conseqüents", en referència al president de CiU.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut