Girona

Montilla confirma que Nadal encapçalarà la llista del PSC per Girona

El president català i líder del PSC, José Montilla, ha confirmat que el veterà dirigent Joaquim Nadal tornarà a encapçalar la llista del partit per Girona. D'aquesta forma, Montilla continua amb el seu pla d'avançar els cartells electorals de Tarragona -ja va proposar a Xavier Sabaté- Girona i Lleida. Aquest últim es confirmarà en uns dies i, amb tota probabilitat, serà el conseller Joaquim Llena.

Actualitzat
Montilla i Nadal han escenificat l'anunci en una roda de premsa en un barri de Girona, on Montilla ha confirmat la seva intenció de mantenir per a la tardor la data de les eleccions catalanes.

A l'espera que els òrgans interns del PSC avalin la qüestió, Montilla ha expressat el seu "desig" que Nadal encapçali la llista del PSC a Girona, en unes eleccions que "afrontem amb confiança" malgrat la crisi econòmica i "amb un projecte polític que entronca amb allò que desitja la majoria dels catalans", ha apuntat el líder del PSC.

Nadal ha acceptat l'encàrrec de Montilla i ha dit que "ara posarem tot el partit a treballar per aconseguir un bon resultat electoral i posar en relleu l'obra de govern".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut