Waterpolo

Montenegro i Rússia, principals esculls d'Espanya al Mundial de waterpolo a Barcelona

La selecció espanyola masculina de waterpolo s'enfrontarà contra Montenegro, Grècia i Nova Zelanda en la primera fase del Mundial que es disputarà a Barcelona. Per la seva banda, el combinat femení tindrà com a rivals Rússia, Holanda i l'Uzbekistan.

Actualitzat
La selecció espanyola masculina de waterpolo s'enfrontarà contra Montenegro, Grècia i Nova Zelanda en la primera fase del Mundial, que es disputarà del 19 de juliol al 4 d'agost a Barcelona, després del sorteig celebrat aquest diumenge a la capital catalana.

Els de Rafa Aguilar han quedat enquadrats en el grup A i tindran com a principal escull el combinat montenegrí, quart classificat en les últims Jocs Olímpics de Londres, i eviten Croàcia, campió de la cita olímpica.

La resta de grups han quedat emparellats de la següent manera: Al Grup B estaran Croàcia, Canadà, els Estats Units i Sud-àfica, al Grup C Sèrbia, Hongria, Austràlia i la Xina i al Grup D Itàlia, Alemanya, Romania i Kazakhstan. La primera fase del campionat masculí donarà el tret de sortida el 22 de juliol.

Rivals de la selecció femenina

La selecció espanyola femenina de waterpolo, subcampiona olímpica a Londres 2012, es mesurarà amb Rússia, Holanda i l'Uzbekistan en la primera fase del Mundial. Les noies de Miki Oca han quedat enquadrades en el grup A i tindran com a principal rival el combinat rus, sisè en els Jocs Olímpics i medalla de bronze en l'últim Mundial de Xangai.

La resta de grups són els següents: Grup B (Austràlia, Xina, Nova Zelanda i Sud-àfrica), Grup C (Estats Units, Canadà, Grècia, Gran Bretanya), i Grup D (Hongria, Itàlia, Brasil i Kazakhstan). La primera fase del campionat femení donarà el tret de sortida el 21 de juliol.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut